Tilinpäätös ja palkanlaskenta sekä muut  tilitoimistopalvelut – Jämsän Tilikonsultointi Oy

Yhteystiedot

Jämsän Tilikonsultointi Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja PK-yrityksille. Autamme sinua erilaisissa taloushallintaan ja verotukseen liittyvissä haasteissa, sekä hoidamme palkanlaskennalliset tehtävät.

Pyydä tarjous

Jämsän Tilikonsultointi Oy:n palvelut

Taloushallintopalvelut

Taloushallinnon ulkoistaminen on hyvä tapa kehittää ja tehostaa yrityksen toimintaa. Taloushallintotoimintoja ovat muun muassa palkanlaskenta, kirjanpito, tilintarkastus ja veroneuvonta. Lakisääteisten tehtävien lisäksi taloushallinto voi tuottaa yrityksen johdolle oleellista tietoa toiminnan ohjauksen ja suunnittelun tarpeisiin.

Tilinpäätös

Jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös, joka selvittää yrityksen tilikauden tuloksen ja varallisuusaseman.

Palkanlaskenta

Luotettava palkanlaskenta on yksi keskeisimmistä yrityksen taloushallinnon toiminnoista. Ulkoistamalla palkanlaskennan kevennät yrityksesi hallinnollisia tehtäviä ja voit olla varma, että palkanlaskenta suoritetaan virheettömästi ja haluamallasi tavalla.

Osto- ja myyntireskontrat

Reskontra on iso osa yritystoimintaa ja kirjanpitoa. Ostoreskontra koostuu yritykselle saapuneista laskuista ja myyntireskontra lähetetyistä laskuista. Kun jätät osto- ja myyntireskontran meidän huoleksemme, huolehdimme osto- ja myyntilaskujen maksuista ja seurannasta puolestasi.

Yhtiöoikeudelliset palvelut

Hoidamme yritysmuodon muutokset sekä tarvittaessa yrityksen lopettamiseen liittyvät tehtävät.

Finago Procountor

Palveluihimme kuuluu internet-käyttöympäristössä toimiva taloushallinto-ohjelmiston etäkäyttömahdollisuus. Etäkäyttöyhteyden avulla asiakas ja tilitoimisto voivat toimia samassa taloushallinnon ohjelmistossa, jolloin esimerkiksi myyntilaskutus siirtyy kirjanpitoon jo laskua tehdessä. Näin asiakkaalla ei tarvitse olla omaa erillistä laskutusohjelmistoa. Etäkäyttö on mahdollista saada palkanlaskentaan, ostoreskontraan ja maksatukseen sekä laskutukseen.

Veroneuvonta

Autamme sinua kokonaisvaltaisesti yrityksesi verotukseen liittyvien velvoitteiden hallinnassa. Verosuunnittelun avulla pystyt ennakoimaan verojen vaikutusta yritystoimintaan ja löytämään verotuksellisesti sinulle edullisimmat ratkaisut verohaittojen välttämiseksi.

Yrityksen perustaminen

Autamme sinua kaikissa uuden yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, kuten yhtiömuodon valinnassa ja kirjanpidon aloittamisessa.

Yksityishenkilön veroneuvonta

Tarjoamme veroneuvontaa myös yksityishenkilöille esimerkiksi veroilmoituksen laatimiseen ja verotuspäätöksen oikeudellisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Perinteinen kirjanpito

Tarjoamme myös mahdollisuuden perinteiseen paperiseen kirjanpitoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.